Overlegcomité 17/11

Na het Overlegcomité van woensdag 17 november wachten we de specifieke maatregelen voor activiteiten en evenementen af. Van zodra we meer weten, proberen we je zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van de maatregelen die voor jou van belang zijn! Je kan ten laatste zaterdagmiddag een nieuwsbrief en update van de Maatregelen op maat verwachten! Tot de nieuwe maatregelen ingaan, kan je dus nog verdergaan op de maatregelen die vanaf 29 oktober ingingen. Je bent natuurlijk wel vrij om zelf extra maatregelen te nemen.

Update 30/12

Sinds 30 december kunnen evenementen binnen weer doorgaan, mits het volgen van bepaalde voorwaarden. Je kan alle maatregelen zoals steeds nalezen op de Maatregelen Op Maat.

Meer lezen »

Update 22/12

Vanaf zondag (26/12) zullen de nieuwe maatregelen ingaan. Je kan ze nalezen op de Maatregelen op Maat.

Meer lezen »

Overlegcomité 22/12

Vandaag vindt er opnieuw een Overlegcomité plaats. Van zodra we weten welke invloed de extra maatregelen hebben op jou, zorgen we voor een update van de Maatregelen op Maat!

Meer lezen »

Update maatregelen 6/12

Er wordt weer heel wat verstrengd en de maatregelen die de voorbije dagen genomen werden, zorgden voor heel wat onduidelijkheid. Ondertussen werd het Koninklijk Besluit gepubliceerd en kunnen we je

Meer lezen »

Overlegcomité 26/11

Het overlegcomité is samengekomen, nu worden de protocollen geüpdatet. Ook wij moeten dus even wachten om alle details te weten te komen en precieze impact op de werking te kunnen

Meer lezen »