Activiteiten

Geef jouw geplande activiteit door voor 15 mei ‘21 in activiteitenbeheer!

 Feestelijke ontmoetingsactiviteit
Je organiseert zelf een activiteit waar veel volk kan aanwezig zijn. Om je een beetje te inspireren vertrokken we. Dit is geen verplichting, jouw afdeling doet waar ze goed in is en wat jullie met je ploeg haalbaar zien in oktober 2021.

 1. Samen op tocht: fotozoektocht, schattenjacht, geocaching, culinaire wandeling, fietstocht, buggytocht, avondwandeling, spokentocht…
  zie ook: brochure wandelen en fietsen sport
 2. Samen een thema: kabouterspel, muziekquiz, reis door Europa, talententour, circusnamiddag, spelletjesavond, tweedehandsbeurs…
  zie ook: website voor vrijwilligers > functies in je afdeling > tweedehandsbeurzen
 3. Samen aan tafel: filmontbijt, familiepicknick, smullen van kinderkost, herfstbarbecue…

Inspiratie nodig? Hier lees je binnenkort hoe andere afdelingen zoiets aanpakten

> Wij denken van niet, maar mochten er toch nog veiligheidsmaatregelen opgelegd worden o.w.v. corona, dan informeren we je graag en/of zorgen we voor een alternatief! De coronagids.gezinsbond.be blijft jouw betrouwbare partner!

Jullie zien het anders?
Geen inspiratie? Te weinig vrijwilligers? Een andere reden waarom het jullie niet lukt om een feestelijke activiteit open te stellen voor iedereen? Dan hebben wij een aantal alternatieven in petto.

 1. Quiz 100 jaar Gezinsbond
  Er wordt een quiz uitgewerkt in het thema van 100 jaar Gezinsbond. Je tekent in en ontvangt alle info van ons. Jij hoeft enkel een zaal vast te leggen en op zoek te gaan naar een presentator. Een echte activiteit waarin gezinnen het tegen elkaar opnemen.
  – Meer info volgt –
 2. Toekomstwensen in Reuzenfles op het plein
  Dit is niet echt een actie waarmee je de Gezinsbond doet leven in jouw buurt. Gezinnen formuleren wensen die jouw afdeling verzamelt in (een) grote flessen. Er wordt gezorgd voor kaartjes om de wensen te verzamelen, reuzenflessen in Gezinsbondstijl en tips om aan de slag te gaan met de verzamelde wensen.
  – Meer info volgt –
 • Heeft dit je geholpen?
 • JaNee